Sağlık Çalışanlarına, Balkondan Alkışlı Teşekkür
reklam
14 Nisan 2020
Sağlık Çalışanlarına, Balkondan Alkışlı Teşekkür

Sağlık Çalışanlarına, Balkondan Alkışlı Teşekkür

Koronavirüs ile mücadelede özverili bir şekilde çalışan sağlık personeli her akşam 21.00’da alkış yağmuruna tutulurken, ailesi ile birlikte evinin balkonuna çıkan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de başlatılan akıma alkışları ile destek verdi.

Türkiye'de, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür amacıyla, sosyal medya hesaplarından “Sağlık Çalışanlarını Alkışla” etiketiyle bir akım başlatıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de sosyal medya hesaplarından duyurulan bu akıma sessiz kalmadı ve saat 21.00'da ailesi ile birlikte evinin cam balkonundan 1 dakika süre ile sağlık çalışanlarını alkışladı.

Dünyanın pek çok noktası ve Türkiye'yi de etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadele konusunda gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan sağlık personeline çok teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sağlık çalışanlarımızı, ne kadar alkışlasak azdır. Evlerinden, ailelerinden feragat ederek, insanların sağlığı için, gece gündüz demeden hastanelerde görevlerinin başında bulunan sağlık personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Vatandaşların, yapılan “Evde Kal” çağrılarına da büyük bir titizlikle riayet etmesi gerektiğini vurgulayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İçinden geçmekte olduğumuz bu zorlu süreçte, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerinden dışarı çıkmamalarını önemle rica ediyorum. Virüse karşı hepimiz, gerekli tüm önlemleri almalıyız. Hijyen kurallarına uyarak hareket etmeli ve alınan önlemlere dikkat etmeliyiz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1232 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu