Ahmet Sarıkurt: “Risk Almıyoruz, Tedbir Alıyoruz!”
reklam
14 Nisan 2020
Ahmet Sarıkurt: “Risk Almıyoruz, Tedbir Alıyoruz!”

Ahmet Sarıkurt: “Risk Almıyoruz, Tedbir Alıyoruz!”

Belediye görevlilerinin, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı her türlü önlemi alarak ilçede başlattıkları çalışmalara aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çeken Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Risk almıyoruz, tedbir alıyoruz!” dedi.

Koronavirüs bulaşıcı hastalığının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak için geniş kapsamlı tedbirler alan Çorlu Belediyesi, 2 haftadır süren ilaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

İlçede yer alan kaymakamlık hizmet binası, PTT hizmet binası, SGK hizmet binası, Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmet binası, İlçe Müftülüğü hizmet binası, TREDAŞ hizmet binası, TESKİ hizmet binası, Çorlu Huzurevi hizmet binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları, İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binaları, Yeni Sanayi Sitesi, cezaevi, ibadethaneler, muhtarlıklar gibi kentimizdeki pek çok yapıyı ve yerleşim alanı, belediye ekiplerince koronavirüse karşı dezenfekte edildi.

Toplu taşıma araçlarının bekleme durakları, ana caddeler gibi vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan alanları tekrar dezenfekte eden belediye ekipleri tüm ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri her geçen gün artırıyor.

TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt konu ile ilgili olarak, “Belediye ekiplerimiz durmaksızın kentimizdeki kurum ve kuruluşların hizmet binalarını dezenfekte etmeye devam ediyor. Hep birlikte halkımızın sağlığı ve güvenliği için çalışıyoruz. Belediyemiz görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımıza da önemli bir görev düşüyor. Bir kez daha buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; Evinizde kalın! Hem kendinizi hem de çevrenizdekileri düşünün ve mecbur olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Ekiplerimiz, 2 haftadır aralıksız olarak kentimizin her noktasını ilaçlarla dezenfekte ediyorlar. Bu yalnızca belediyemizin değil, her bir vatandaşımızın topluma karşı sorumluluğudur.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1012 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu