Belediye Başkanı Yüksel, Nisan Ayı Maaşını Bağışladı
reklam
14 Nisan 2020
Belediye Başkanı Yüksel, Nisan Ayı Maaşını Bağışladı

Belediye Başkanı Yüksel, Nisan Ayı Maaşını Bağışladı

Nisan ayı maaşını, Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılamak için Ergene Belediyesi’nce başlatılan kampanyaya bağışlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, örnek bir davranışa imza attı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, COVID-19 salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için, Nisan ayı maaşını bağışladı. Ergene Belediyesi’nce başlatılan kampanyaya bağışta bulunan Başkan Yüksel, durumu olan vatandaşların bağış yapması konusunda da çağrıda bulundu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’mizde, Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı mağdur etmemek için bu zor süreçte evlerine sıcak yemeklerini teslim ederek yanlarında oluyoruz. Biz, birlikte güçlüyüz ve hep birlikte başaracağız. Gerek Ergene Belediyemiz tarafından oluşturulan ekipler gerekse Ergene Kaymakamlığımız ile birlikte hareket ederek, halkımızın gıda ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini oluşturduğumuz güzel ilçemizde, Ergene Belediye Başkanlığı kimliğimin yanı sıra siz çok kıymetli büyüklerimin bir evladı olarak, Nisan ayı Belediye Başkanlığı maaşımı vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bağışlıyorum. Ergene’de her zaman halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün, çok farklı bir durumla karşı karşıyayız. Tüm vatandaşlarımızdan, sanayicimizden, esnaflarımızdan imkânları doğrultusunda bu destek kampanyasına katkıda bulunmalarını, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak bu zor günleri hep birlikte millet olarak aşacağımızı umuyorum.” dedi. 
Editör : Tuğberk Erdem
971 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu