Gelecek Partisi Tekirdağ Yönetimi, Görev Dağılımını Yaptı
reklam
17 Nisan 2020
Gelecek Partisi Tekirdağ Yönetimi, Görev Dağılımını Yaptı

Gelecek Partisi Tekirdağ Yönetimi, Görev Dağılımını Yaptı

Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı başkanlığında toplanan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri, görev dağılımını gerçekleştirdiler. İlk yönetim kurulu toplantısı, Koronavirüs salgını nedeniyle video konferans sistemi ile yapıldı.

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, kurucu yönetim kurulu üyelerinin belli olmasının ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı başkanlığında toplanan ve Koronavirüs (COVID-19) pandemi nedeniyle video konferans sistemi ile gerçekleştirilen ilk toplantıda, il yönetim kurulu üyeleri arasındaki görev dağılımı yapıldı. Ayrıca ilçe koordinatörlerinin de ataması gerçekleştirildi.

TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM

Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, “Partimizin kurucu il yönetim kurulu üyelerini, geçtiğimiz hafta siz değerli basın mensuplarımız ile paylaşmıştık. Kurucu il yönetimini kurmamızın ardından, dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği Koronavirüs pandemi nedeniyle, ilk yönetim kurulu toplantımızı video konferans sistemi ile gerçekleştirdik. Yaptığımız toplantıda, yönetim kurulumuz arasındaki görev dağılımlarını ve ilçe koordinatörlerinin atamasını gerçekleştirdik. İl Yönetim Kurulu’nda ve Yürütme Kurullarında görev alan tüm arkadaşlarıma, yeni görevlerinde başarılar dilerim. İlçe koordinatörü olarak atanan arkadaşlara da görevlerinde başarılar dilerim. Yapmış olduğumuz görev dağılımının, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

KİM, HANGİ GÖREVDE?

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, şu isimlerden oluşuyor:

Recep Nişancı (İl Başkanı), Tuncay Çakır (Siyasi İşler Başkanı), Arif Tezcan (Teşkilat Başkanı), Hüseyin Arıcan (Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı), Ö. Faruk Küçük (Yerel Yönetim ve Şehircilik Başkanı), Dilek Çolakoğlu (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı), Sinan Dağ (Sosyal Politikalar Başkanı), Hüseyin Ün (İletişim Başkanı), A. Can Uçar (İnsan Hakları Başkanı), İsmail Varlık (Parti İçi Teşkilat Eğitim Başkanı), Arslan Algül (Dış İlişkiler Başkanı), Y. Emre Uysal (Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı), Nezih Ekelik (Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı), Ertan Dinç (İdari ve Mali İşler Başkanı) ve Fatih Yörük (İl Sekreteri).

KOORDİNATÖRLER DE BELLİ OLDU

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı İlçe Koordinatörleri ise şu isimlerden oluşuyor:

Ali Kurtkan (Çerkezköy), Gökhan Yeşildal (Çorlu), Murat Ülker (Ergene), Erhan Ürkmez (Hayrabolu), Deniz Uygun (Kapaklı), Erhan Kıray (Malkara), Basri Mert (Marmaraereğlisi), Hüseyin Kurt (Muratlı), Mustafa Paçalı (Saray), Cengiz Arslan (Süleymanpaşa) ve Metin Tavukçuoğlu (Şarköy).

Editör : Tuğberk Erdem
1099 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu