Gelecek Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Belli Oldu
reklam
17 Nisan 2020
Gelecek Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Belli Oldu

Gelecek Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Belli Oldu

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinin ardından, Çorlu İlçe Başkanı ile İl Kadın Kolları Başkanı da belirlendi. Çorlu İlçe Başkanlığı’na, siyasi çevrelerin yakından tanıdığı bir isim olan Çağrı Farımaz atandı

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz hafta açıklanması ve görev dağılımının gerçekleştirilmesinin ardından, Çorlu İlçe Başkanlığı ile İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenecek olan isimler de belli oldu. Kurucu Çorlu İlçe Başkanlığı görevine, siyasi çevrelerin yakından tanıdığı bir isim olan, Çağrı Farımaz atanırken, Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı ise Kezban Gazioğlu oldu. Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda gerçekleşen İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında atanan iki isme, yetki belgeleri Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı tarafından verildi.

BAŞKANLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı, “Göreve atanmış olduğumuz günden bu yana hummalı bir çalışma içerisine girerek; önce il yönetim kurulumuzu oluşturduk, sonrasında ise parti kurulumuzu oluşturarak görev dağılımını gerçekleştirdik. Yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirerek, ilçeler düzeyinde de yapılanmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Merkez’imizin de uygun görmesiyle; Kurucu Çorlu İlçe Başkanlığı’na Çarı Farımaz, Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na ise Kezban Gazioğlu atanmıştır. Ataması gerçekleştirilen Çorlu İlçe Başkanı’mıza ve Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı’mıza başarılar diliyorum. Şu anda ataması gerçekleştirilen iki başkanımızın da görevlerini layığı ile yapacaklarından eminim. Yapılan bu atamaların, başta ilimize ve Çorlu’muza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1150 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu