Ergeneli Çocuklara, Başkan Yüksel’den Tatlı Sürpriz
reklam
07 Haziran 2020
Ergeneli Çocuklara, Başkan Yüksel’den Tatlı Sürpriz

Ergeneli Çocuklara, Başkan Yüksel’den Tatlı Sürpriz

Koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan ve oldukça bunalan çocuklar, verilen izinle dışarı çıktı. 0-14 yaş arası çocukların yaşadığı sokak sevincine, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de ortak oldu.

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı dâhilinde uzunca bir süre evlerinde olmak zorunda kalan ve yaşanan bu durum dolayısıyla canları oldukça sıkılan 0-14 yaş grubu çocuklar, kısıtlamaların kademe kademe kaldırılmasıyla birlikte 11.00 ile 15.00 saatleri arasında 4 saatliğine dışarı çıktı. Parkları, meydanları ve sokakları dolduran her yaştan yüzlerce çocuk, geçici süreliğine verilen iznin tadını çıkardı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çocukların ve ailelerin sağlığı için Ergene’deki tüm oyun parkları, Ergene Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından dezenfekte edildi. Verilen iznin yanı sıra havanın da ısınması ile birlikte Ergene’deki parklar, çocukların kahkahaları ile şenlendi. Bu mutlu günlerinde çocukları yalnız bırakmayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kendilerine şeker ve gofret ikramlarında bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız, uzun bir aranın ardından bugün yeniden dışarı çıktılar. Onları böyle sevinçli ve neşeli görmek, bizleri de mutlu etti. Bugün eve dönmek biraz zor, ama önümüzde çok daha güzel günler olacak. Şimdilik çocuklarımızla birlikte, bu kısıtlı sürenin tadını çıkaracağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
938 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu