Askıda Fatura Kampanyası’na, Kardeş Desteği
reklam
08 Haziran 2020
Askıda Fatura Kampanyası’na, Kardeş Desteği

Askıda Fatura Kampanyası’na, Kardeş Desteği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Askıda Fatura” uygulamasına, Çorlu’dan da destek geldi. Çorlulu Okan kardeşler, biriktirdikleri harçlıklar ile ihtiyaç sahibi ailelerin faturalarının ödenmesine katkıda bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bir yandan dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele ederken bir yandan da ekonomik anlamda zor günler yaşayan vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek amacıyla Askıda Fatura Kampanyası başlattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya, Çorlu’dan da destek geldi.

OKAN KARDEŞLER HARÇLIKLARINI BİRİKTİRDİLER

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 2’nci sınıf öğrencilerinden Eren Yağız Okan ve 4’üncü sınıf öğrencilerinden Arif Yiğit Okan, biriktirdikleri harçlıkları ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya destek verdiler. Okan kardeşler belediyeye gelerek zarflara yerleştirdikleri harçlıklarını, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teslim ettiler. Böyle güzel bir projeye destek olabildikleri için çok mutlu olduklarını belirten Arif Yiğit Okan ve Eren Yağız Okan, “Biriktirdiğimiz harçlıklarımızla ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak istedik.” diyerek bu düşünceli uygulama için teşekkür ettiler.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM

Öğrencilerin harçlıklarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Yardımsever ve iyi kalpli çocuklarımızla gurur duyuyorum. Küçük yaştan itibaren sorumluluk duygusuyla hareket etmeleri ve biz yetişkinlere örnek olmaları karşısında çok duygulandık. Ancak ve ancak, 7’den 70’e birbirimize destek olarak bu zor süreci atlatabiliriz. Çocuklarımızın bu güzel davranışının ülkemize, hatta tüm dünyaya örnek olacağı düşüncesindeyim.” şeklinde konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1054 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu