Arabalı Açık Hava Sineması, Büyük İlgi Gördü
reklam
10 Haziran 2020
Arabalı Açık Hava Sineması, Büyük İlgi Gördü

Arabalı Açık Hava Sineması, Büyük İlgi Gördü

Her yıl özellikle yaz aylarında düzenlenen festival, şenlik ve organizasyonlar Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle iptal edilirken, normalleşme sürecine girilmesinin ardından eğlence anlayışında da yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bütün festival, şenlik ve organizasyonlarını iptal eden Süleymanpaşa Belediyesi, yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından kültür etkinliklerini de yeni döneme uygun olarak yeniden hayata geçirmeye başladı. Salgın sürecinde evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşların moralini yükseltmek için düzenlenen Arabalı Açık Hava Sineması etkinliği, Süleymanpaşalılar’dan büyük ilgi gördü.

Sahil dolgu alanında gerçekleştirilen etkinliğe adeta akın eden binlerce Süleymanpaşalı, uzun bir aradan sonra araçlarının güvenliği içinde sinema izlemenin keyfini doyasıya yaşadı. Son yılların en beğenilen komedi oyuncularını bir araya getiren “Bayi Toplantısı” filminin gösterildiği arabalı sinema etkinliğinde, sinemaseverlerin araçlarına çay ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve vatandaşların gösterdiği büyük ilgi için kendilerine teşekkür eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda, bu gece bir ilke imza attık! Sahil dolgu alanında organize ettiğimiz Arabalı Açık Hava Sineması etkinliğinde, uzun süredir hasretle kavuşmayı beklediğimiz vatandaşlarımızla bir araya geldik. ‘Bayi Toplantısı’ filmini, alanı dolduran binlerce hemşehrimizle birlikte izleyerek nostalji yaşarken, araçlara çay ve patlamış mısır ikramında da bulunduk. Yakın zamanda inşallah tekrarını gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimize, ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1116 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu