Salgın Sürecinde, 17 Bin Haneye Gönül Köprüsü Kuruldu
reklam
12 Ağustos 2020
Salgın Sürecinde, 17 Bin Haneye Gönül Köprüsü Kuruldu

Salgın Sürecinde, 17 Bin Haneye Gönül Köprüsü Kuruldu

Sosyal belediyecilik anlamında örnek projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahibi 17 bin aileye yardım eli uzattı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınında, yaşanan can kayıplarının yanı sıra küresel ekonomi de olumsuz yönde etkilendi. Buna bağlı olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ekonomik anlamda zor günlerden geçen vatandaşların yanında olarak erzak yardımına başladı.

Belirli bir sistem dâhilinde 11 ilçede gerçekleştirilen erzak yardımları kapsamında, titiz araştırmalar sonucu belirlenen 17 bin aileye gıda yardımında bulunuldu. Zor bir süreçten geçen vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinin çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı benimsedik. Bu doğrultuda, salgından dolayı zor günlerden geçen vatandaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmak anlamında erzak yardımında bulunduk. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak kıymetli halkımızın yanında olmaya devam edeceğimizi bildirmek istiyorum.” diye konuştu. 
Editör : Tuğberk Erdem
914 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu