Süleymanpaşa’daki Spor Tesisleri Hızla Yükseliyor
reklam
12 Ağustos 2020
Süleymanpaşa’daki Spor Tesisleri Hızla Yükseliyor

Süleymanpaşa’daki Spor Tesisleri Hızla Yükseliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve 30 spor sahası ile sosyal tesisi kapsayan yatırım hamlesi, olanca hızıyla sürüyor. Başkan Cüneyt Yüksel; Ortacami, Namık Kemal ve Çiftlikönü Mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Süleymanpaşa’da eşi görülmemiş bir yatırım hamlesi gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılırken, inşaat aşamasındaki tesislerin de hizmete alınması için geri sayım başladı.

Ortacami Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi’nde yapılacak olan spor sahaları ve sosyal tesislerin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Çiftlikönü Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisinde ise inşaat çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Süleymanpaşa’da yaşayan gençlere yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve 30 farklı spor tesisinin 2 yıl içinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Yüksel, göreve gelirken gençlere verdikleri sözleri yerine getirdiklerini kaydetti. Yüksel, “Şehrimizdeki birçok mahalleye kazandıracağımız spor sahaları ve sosyal tesisler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çiftlikönü Mahallesi’nde yapımına devam ettiğimiz projenin detaylarını yerinde planlıyoruz. Şehrimize kazandıracağımız bir diğer spor sahası ve sosyal tesis projemizi de Namık Kemal Mahallesi’nde inşa ediyoruz. Ayrıca Ortacami Mahallesi’nde inşa edeceğimiz spor sahası ve sosyal tesis projemize de başladık. Yerinde yaptığımız incelemeler ile detaylarını planladığımız yeni spor ve yaşam alanlarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1096 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu