TRAKYAKA Yönetimi, Marmara Ereğlisi’nde Toplandı
reklam
12 Ağustos 2020
TRAKYAKA Yönetimi, Marmara Ereğlisi’nde Toplandı

TRAKYAKA Yönetimi, Marmara Ereğlisi’nde Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Haziran Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Edirne Valisi Ekrem Canalp Başkanlığı’nda Marmara Ereğlisi’nde gerçekleştirildi.

Kaptan Demir Çelik Fabrikasında gerçekleşen toplantıya, Edirne Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Canalp, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı, Genel Sekreter Mahmut Şahin’in gündemi arz etmesiyle başladı. 2020 Yılı Fizibilite Destek Programı ile “Ulusal ve Uluslararası Hibe Programları” kapsamında başvuruların yönetilmesi konularının görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

Toplantı sonrasında Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmara Ereğlisi’nde bulunan Kaptan Demir Çelik Üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu. Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu fabrikanın çalışmaları hakkında Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Çebi ile Martaş Liman Genel Müdürü ve Marsad Başkanı Orhan Çebi’den bilgi aldı.
Editör : Tuğberk Erdem
973 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu