TBMM Başkanı Şentop’tan Çorlu TSO’ya Ziyaret
reklam
14 Ağustos 2020
TBMM Başkanı Şentop’tan Çorlu TSO’ya Ziyaret

TBMM Başkanı Şentop’tan Çorlu TSO’ya Ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık görevine yeniden seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)’nı ziyaret ederek Çorlu iş dünyası ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)’nı ziyaret etti. Şentop’u; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, meclis üyeleri, komite başkanları ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz karşıladı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 26’ncı Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile çeşitli oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları da ziyarete iştirak ettiler.

BİRLİKTELİK GÜÇ KATACAK

TBMM Meclis Başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u tebrik eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yaptığı konuşmada, “Ülke sanayisinin lider kenti Çorlu’muzda, sizleri tekrar ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Bugün burada milletvekillerimiz, protokol üyelerimiz ve oda başkanlarımız olarak; yani kamu-özel sektör temsilcileri olarak bir aradayız. Sayın TBMM Başkanı’mızın liderliğinde bu birlik ve beraberliğimizi yürüttüğümüz sürece, bölgemiz gücüne güç katmaya ve Türkiye ekonomisinin sürükleyici gücü olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

SANAYİNİN BAŞKENTİ ÇORLU’DUR

Volkan, “Sayın Başkan’ım; Oda’mız Türkiye’nin ilk odalarından biri olup, bugün yine tarihi günlerinden birini yaşamaktadır. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, hızla gelişmekte olan Çorlu’muzun; Oda’mıza getirdiği ve getireceği büyük mesuliyetlerin bilincindeyiz. 2’nci kez Meclis Başkanı seçilmenizin ardından Çorlu’muzda bölgemizin kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşmanız, birlikte çalışma gayreti gösteren bizler için enerjimizi artıran çok önemli bir gelişmedir. Tüm çalışmalarımızda amacımız, Çorlu’muza en iyi hizmeti vererek katma değer yaratmak ve en yüksek memnuniyeti sağlamaktır. Bölgemizi tanıtırken; ‘Türkiye’nin başkenti Ankara, sanayinin başkenti ise Çorlu’dur.’ diyoruz.” açıklamasında bulundu.

ORTAK AKLIN ÖNEMİNE İNANIYORUZ

Çorlu olarak ilçemize katkı sağlamak açısından tüm kurumlarımız hep beraber Çorlu’nun ekonomisini daha ileriye götürmek için çaba harcıyoruz ifadelerini kullanan Volkan, “Oda’mız üyeleri ile birlikte, ortak aklın önemine inanarak, faaliyetlerini ülkemizin menfaatleri doğrultusunda sürdürmeye, dün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Sözlerime burada son verirken; çalışmalarımızın daimi olması amacıyla bizleri ziyaretiniz için onur duyduğumuzu belirtir, Sayın Meclis Başkanı’mızın yeniden TBMM Başkanı seçilmesinin bölgemiz için çok önemli bir fırsat olduğunu tekrar hatırlatır, hepinize saygılarımı sunarım.” diyerek sözlerine son verdi.

SALGIN SÜRECİNİ ÇOK İYİ YÖNETTİK

Çorlu’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, “Bir kez daha TBMM Başkanlığı görevini yapacak olmanın, mutluluğu ve gururu içindeyim. Vatanımıza ve şehrimize, hayırlı olmasını temenni ederim. Çorlu gerek sanayisi gerekse konumu olarak hem ülkemiz hem ilimiz adına çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Ülkemiz diğer dünya ülkeleri gibi zorlu bir süreçten geçmektedir. Küresel anlamda maddi ve manevi olarak oldukça zorlu bir süreç yaşandı ve halen yaşanmaya devam etmektedir. Salgını en az zararla atlatan ülkelerin başında, biz geliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu süreci çok iyi bir şekilde geçirdi. İş dünyasına yönelik olarak yapılan destek paketleri, geleceğe bakış noktasında şirketlerin ayakta kalmasını sağlamıştır. Tabi bu süreçte halkımız da elinden gelenin en iyisini yaparak pandemi sürecini, kendi içlerinde en iyi şekilde yönetmişlerdir. İnşallah en kısa zamanda tamamen salgından kurtulmuş, sağlıklı günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum.” dedi.

Toplantıda, Çorlu TSO Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları, sektörel bazda yaşadıkları sorunları Şentop’a ilettiler. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
914 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu