TBB Başkanı Kadir Albayrak’tan Saray’a Ziyaret
reklam
14 Ağustos 2020
TBB Başkanı Kadir Albayrak’tan Saray’a Ziyaret

TBB Başkanı Kadir Albayrak’tan Saray’a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye (TBB) Başkanı Albayrak, Saray İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Yöre halkı ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırım ve projeleri de yerinde inceledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlere sabahın erken saatlerinde başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Çukuryurt, Küçükyoncalı, Safaalan ve Çayla mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla mahallelerin ihtiyaçları hakkında sohbet eden Albayrak, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili iyi dileklerini iletti. Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tuncel’i de ziyaret eden Albayrak, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretlerinin ardından Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Küçükyoncalı Köprüsü ve Safaalan Mahallesi’nde silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yolda incelemelerde bulundu. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi, fikir alışverişinde bulundu.

Tekirdağ il genelinde olduğu gibi Saray İlçesi’nde de gerçekleştirilen çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Albayrak, “Bugün çalışmalarımıza, erken saatlerde Saray İlçesi’nde başladık. Saray, özellikle tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçelerimizden biri. Biz de çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Son olarak yapımını tamamladığımız, Safaalan Mahallesi Köy İçinde 3 bin 330 m² uzunluğundaki SSB yolumuzu ve Küçükyoncalı Köprümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizdeki çalışmalara, hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
9810 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu