Ergene Belediyesi'nin Ulaş Halk Bahçesi Projesi Hazır
reklam
14 Ağustos 2020
Ergene Belediyesi'nin Ulaş Halk Bahçesi Projesi Hazır

Ergene Belediyesi'nin Ulaş Halk Bahçesi Projesi Hazır

Ulaş Halk Bahçesi Projesi için ihale sürecinin kısa zamanda tamamlanarak projeye başlanacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bin 137 m² alan üzerine yapılacak olan projede yer alan her detayın titizlikle düşünüldüğünü ifade etti.

Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesi’ne yapılan 100’üncü Yıl Parkı’nda incelemelerde bulunarak parktaki ailelerle bir süre sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “An itibari ile Marmaracık Mahallesi’ndeki 100’üncü Yıl Parkı’nda bulunuyoruz. Allah’ın izniyle sırada, Ulaş Mahallesi’nde yer alacak olan Halk Bahçesi Projesi var. Ulaş Halk Bahçesi’nin projesi hazır, çok yakında parkın ihalesini yapacağız. Ulaş Mahallesi’ndeki park alanını da aile çay bahçesini de bu yılın sonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

HER TÜRLÜ DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Bin 137 m² alan üzerine kurulması planlanan Ulaş Halk Bahçesi Projesi kapsamında 555 m² yeşil alan, 300 m² sert zemin ve 220 m² oyun alanı bulunuyor. Projede ayrıca; büfe, çay ocağı, tuvalet, 8 adet kameriye, 6 adet bank, 7 adet spor aleti, 3 adet 2’li salıncak, 2 adet tahterevalli, uçak model oyun grubu, helikopter ve araba model zıpzıp, otomatik sulama sistemi ile çöp kovaları gibi unsurlar da yer alıyor. 5 farklı türde toplam 65 ağaç ve 600 adet çalı grubunun bulunduğu projede, güvenlik detayları da göz ardı edilmedi. Güvenliğin sağlanabilmesi için park alanı sınırları panel çit ile çevrilecek. Ayrıca 3 adet çift projektörlü aydınlatma sistemi ile 7/24 hizmet verecek kamera sistemi de projede yer alıyor.

BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Seçim sürecinde taahhüt ettikleri tüm sözleri, mahalle mahalle hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Dediğim gibi; hangi mahallede ne taahhüt ettiysek, 5 yıl içerisinde hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsun! Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin, gençlerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
9881 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu