AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nden Ergene’ye Çıkarma
reklam
14 Ağustos 2020
AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nden Ergene’ye Çıkarma

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nden Ergene’ye Çıkarma

Yönetim kurulu toplantılarını Şarköy, Saray, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara ve Muratlı’da yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanlığı’nın 7’nci durağı Ergene oldu. Yönetim kurulu üyeleri, ilçede bir dizi temaslarda bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “11 hafta, 11 ilçe” toplantıları kapsamında Ergeneli vatandaşlarla bir araya geldi. Öncelikle Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret eden AK Parti heyeti, ilçede yaşanan sıkıntılar ve mevcut eksiklikler hakkında bilgi alarak çözüm konusunda istişarelerde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri, ilçede yer alan çeşitli fabrikalara da ziyaret gerçekleştirdi.

MUHTARLA BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Burada konuşan İl Başkanı Özcan, “Başta Ergene İlçe Başkanı’mız Cem Karaca kardeşimize ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Bizlere, güzel bir program hazırlamışlar. Bugün, Ergene’mizin kıymetli muhtarlarıyla bir araya geldik. Kendilerini dinledik, mahalle mahalle notlarımızı aldık, taleplerini dinledik. Bazılarını hemen çözmeye gayret ettik. Bazılarını da takip ederek çözmeye gayret edeceğimizi söyledik.” dedi.

ERGENE BELEDİYESİ’NDE SORUN BÜYÜK

Toplantıda söz alan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ne mensup Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 2014 yılından bu yana görevde olduğunu hatırlatan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, halka verilen vaatlerin yüzde 10’unun bile gerçekleştirilemediğini söyledi. Başkan Karaca yaptığı açıklamada, “Cem evi, aş evi, kreşler ve yeni belediye binası kapalı? Neden kapalı? Neden yapıldı? Niçin açılmadı? Neler dönüyor? Pazar yeri için ‘Hayırlı Olsun’ tabelası astılar, ama senelerdir çivi çakılmadı. Köy arsaları satıldı. Kamuoyunda, ‘Kayıp 1 Milyon Davası’ olarak bilinen dava var. Belediye personelleri yargılanıyor. Bin 200 metrelik Edirne asfaltı, 3 yılda zar zor bitirildi. Deri Organize Sanayi Bölgesi girişine akıllı kavşak diye bir kavşak yapıldı. Ama anlaşılan çok akıllıca olmamış, orayı mahvetmiş. Ergene Devlet Hastanesi Projesi, bir firma tarafından Sağlık Bakanlığı Etüt Proje Müdürlüğü’ne teslim edildi.” dedi.

SU FATURALARI VATANDAŞI BEZDİRDİ

Kadir Albayrak’ın başında olduğu ve CHP zihniyetinin bulaşmış olduğu her belediyede zulüm zihniyetinin yaşandığını ileri süren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “‘Onu yaptık, bunu yaptık’ diyen Sayın Albayrak, bakalım bu yapılmayanlar için ne diyecek? Ergene İlçesi’nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımı olarak sadece Kültür Merkezi var. O da açıldığı günden bu yana kullanılmıyor. Ne yazık ki başka da bir yatırım yok! Yine ilçemizde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) problemleri var. Faturalar hala yüksek ve Ergene’nin mahallelerinde sular çamurlu akıyor. Tüm uyarılarımıza rağmen -vatandaşlarımızın gözünün içine baka baka-, hala yüksel bedelli su faturaları geliyor. Bu işten, kötü kokular gelmeye başladı. Ortaya atılan iddialar çok vahim! Bu konuda yakında açıklama yapacağız.” dedi.

İŞ BİLMEZLERDEN KURTARACAĞIZ

Pozitif siyaset ile bilhassa gençlere gelecek vaat etmeye devam edeceklerini kaydeden Özcan “İşimizi tutkuyla, heyecanla, severek ve keyifle yapıyoruz. Yaşadığımız şehir Tekirdağ’ı, Anadolu’nun ve Avrupa’nın gelişmiş şehirleriyle rekabet edecek hale gelmesi için çalışıyoruz. Çok yakında, iş bilmezlerden bu şehri kurtaracağız. Tembellerden ve tembelliklerinden kurtaracağız. Çok yakında, milletin aklıyla dalga geçenleri evlerine yollayacağız. Bu milleti aşağıda gören elitist ve statükoculara, milletin bizatihi kendisiyle beraber olup güzel bir ders vereceğiz. Versen bir kuzuyu güdemeyecek olan ve yöneticilik vasıfları düşük olanları, artık emekli edeceğiz. Potansiyeli büyük şehir Tekirdağ’ın potansiyelini, biz ortaya çıkaracağız. Bu potansiyeli, tüm insanlığın keşfetmesini sağlayacağız. Bunu da çalışarak, kucaklayarak, severek, sevilerek, aşkla, şevkle, inanarak, birbirimize kilitlenerek yapacağız. Birlikte yapacağız, beraber yapacağız. Milletimizin güvenini alarak, kazanarak yapacağız.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
10083 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu