Arabada Sinema Keyfi, Cinemarine Sinemaları ile Orion AVM'de!
reklam
14 Ağustos 2020
Arabada Sinema Keyfi, Cinemarine Sinemaları ile Orion AVM'de!

Arabada Sinema Keyfi, Cinemarine Sinemaları ile Orion AVM'de!

Orion AVM Cinemarine Sinemaları 13 Temmuz’da başladığı arabalı sinema konseptiyle sinemaseverleri ağırlamaya başladı. Hafta içi her gün 22.00’de başlayan seanslara, sinema keyfini özleyenler büyük ilgi gösteriyor.

Orion AVM Cinemarine Sinemaları, arabalı sinema konseptiyle sinemaseverleri ağırlamaya başladı. 13 Temmuz’da hayata geçirilen konseptte seanslar, hafta içi her gün 22.00’de başlıyor. Arabada film izleme deneyimi ilk defa yaşayanlar, konseptin çok rahat olduğunu ve çok beğendiklerini ifade ediyorlar. İlk hafta “Bayi Toplantısı” adlı komedi filmini izleyiciyle buluşturan Orion Cinemarine Sinemaları, yine bir komedi filmi olan “Zengo” ile de kahkaha tufanı yaşattı.

ZENGO İLE KAHKAHA TUFANI

Sosyal medyada yarattığı tiplemelerle fenomen olan Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolde olduğu “Zengo”, sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin’in ünlü bir modacı olma hayaliyle yaşadığı maceraları perdeye taşıyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

“Genç bir kadın olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydiren Zerrin, bir gün ünlü bir modacı olmanın hayalini kurmaktadır. Çocukluğundan beri rekabet halinde olduğu Menkibe’nin, kendisine ait tasarımlarını çalıp defile düzenlediğini öğrenince deliye döner. Bunun üzerine terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet’i de yanına alarak hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceraya atılır.”

BİLETLER NETTE ve GİRİŞTE

Orion ön otoparkında yapılan sinema gösterimleri için biletler, “cinemarine.com.tr” internet adresi üzerinden alınabiliyor. Sinema için arabalar 1 saat öncesinden alana kabul edilmeye başlanıyor. Dileyenler, alana giriş esnasında da biletlerini satın alabiliyorlar. Filmler başlamadan önce sesin alınabileceği radyo frekansı dev ekrandan duyuruluyor. İzleyiciler arabalarındaki radyoyu bu frekansa ayarlayarak, gösterimdeki filmi rahatlıkla seyredebiliyorlar. Sinemaseverler, kendi araçlarının konforunda; hem sosyal mesafeye uygun hem güvenli hem de rahat bir şekilde sinema deneyimi yaşayabiliyorlar.

BİLETLER ŞİMDİ HEDİYELİ

Orion’da arabalı sinema keyfini tercih edenlere, Orion AVM restoranlarında geçerli 2 adet de 10 TL’lik indirim kuponu hediye ediliyor. Sinema otopark alanına girişlerde sinema bileti kontrolü esnasında, misafirler hediye kuponlarını alabiliyorlar. İndirim kuponları, ay sonuna kadar kullanılabiliyor.
Editör : Tuğberk Erdem
10170 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu