Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin Yapımına Başlandı
reklam
21 Ekim 2020
Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin Yapımına Başlandı

Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin Yapımına Başlandı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin yapım işine başlanıldığının müjdesini verdi. Bin 137 m² toplam alana ve 555 m² yeşil alana sahip olacak olan Ulaş Halk Bahçesi’nin, yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

İlçe genelinde yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şimdi de Ulaş Mahallesi'ne yeni bir park kazandırıyor.

BİN 150 M²'LİK ALANA KURULACAK

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ulaş Mahallemizde bulunan Çınar 4, 5 ve 6 Sokaklar arasında kalan bin 150 m²'lik park alanında, Ulaş Halk Bahçesi Projemiz başladı. Ekiplerimiz öncelikle güvenliğin sağlanabilmesi için 140 metre uzunluğunda perde duvar yapacaklar ve üzerine panel çit monte edecekler. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı tamamlayıp bu güzel parkımızı Ulaş halkının hizmetine sunacağız.” dedi.

555 M² YEŞİL ALAN 300 M² SERT ZEMİN

Hangi mahallelere neler taahhüt edildiyse bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ileri süren Yüksel, “Ulaş Halk Bahçesi Projesi, bin 137 m² alana sahip olacak. Projenin içinde 555 m² yeşil alan, 300 m² sert zemini, 220 m² oyun alanı, büfe, çay ocağı, 2 adet tuvalet, 8 adet kamelya, 6 adet oturma bankı, çöp kovaları, uçak model oyun grubu, 3 adet 2'li salıncak, 2 tahterevalli, helikopter ve araba model zıpzıp ve 7 adet spor aleti, 5 farklı türde toplam 65 ağaç ve 600 adet çalı grubu, otomatik sulama sistemi, güvenliğin sağlanabilmesi için alan sınırları panel çit ile çevrilecek, 3 adet çift projektörlü aydınlatma ve alan içerisinde kamera sistemi olacak.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1219 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu