Başkan Albayrak, Çorlulu Muhtarları Bilgilendirdi
reklam
21 Ekim 2020
Başkan Albayrak, Çorlulu Muhtarları Bilgilendirdi

Başkan Albayrak, Çorlulu Muhtarları Bilgilendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler vermek üzere Çorlu’nun kırsal mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’daki yatırım ve projeleri görüşmek üzere ilçeye bağlı Deregündüzlü Mahalle Muhtarı Sedat Er, Maksutlu Mahalle Muhtarı Mustafa Topuz, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner, Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, Şahbaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan, Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur ve Yenice Mahalle Muhtarı Raşit Öztürk ile bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kadir Albayrak, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Gerçekleştirilen toplantıda, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil de hazır bulundu.

Mahalle muhtarlarının, hizmet halkasında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, göreve geldikleri günden bu yana Çorlu’da önemli projeleri hayata geçirdiklerini ileri sürdü. Albayrak, “Bugün Çorlu’da kırsal mahallelerimizde yapacağımız yatırımlarımızla ilgili olarak, muhtarlarımızla bir araya geldik ve fikir alışverişinde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
6897 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu