Ergene'deki Halk Bahçesi Projesi Tamamlanmak Üzere
reklam
12 Kasım 2020
Ergene'deki Halk Bahçesi Projesi Tamamlanmak Üzere

Ergene'deki Halk Bahçesi Projesi Tamamlanmak Üzere

Ergene Belediyesi tarafından Ulaş Mahallesi’nde yapımına başlanan Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin açılışı için geri sayım başladı. Bin 137 m² alana sahip olan projede güvenlik, kamera ve aydınlatma sistemleri de yer alacak.

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ulaş Mahallesi’nde bulunan Çınar 4’üncü, 5’inci ve 6’ncı Sokaklar arasında kalan bin 150 metrekare parkta öncelikle güvenliğin sağlanabilmesi için 140 metre uzunluğunda perde duvar ve üzerine panel çit monte eden ekipler, bu çalışmasının ardından çevre düzenlemesi, yürüyüş yolu, yeşil alanlar ve son olarak da önceki gün çocuk oyun gruplarını, spor aletlerini, kamelya ve oturma banklarını yerleştirdiler.

Konuya ilişkin olarak Ergene Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ulaş Halk Bahçesi Projesi, bin 137 m² alana sahip olacak. Projenin içinde; 555 m² yeşil alan, 300 m² sert zemini, 220 m² oyun alanı, büfe, çay ocağı, 2 adet tuvalet, 8 adet kamelya, 6 adet oturma bankı, çöp kovaları, uçak model oyun grubu, 3 adet 2’li salıncak, 2 tahterevalli, helikopter ve araba model zıpzıp ve 7 adet spor aleti, 5 farklı türde toplam 65 ağaç, 600 adet çalı grubu ve otomatik sulama sistemi yer alacak. Güvenliğin sağlanabilmesi için alan sınırları, panel çit ile çevrilecek. Ayrıca 3 adet çift projektörlü aydınlatma ve alan içerisinde kamera sistemi olacak.” ifadelerine yer verildi.

Ulaş Halk Bahçesi Projesi’nin, yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağı belirtildi.
Editör : Tuğberk Erdem
34724 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu