Kan Bağışına, Belediye Personelinden Destek Geldi
reklam
12 Kasım 2020
Kan Bağışına, Belediye Personelinden Destek Geldi

Kan Bağışına, Belediye Personelinden Destek Geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Köprübaşı mevkiinde kurulan Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı Noktası’na destek ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında kan bağışının önemine ve gerekliliğine dikkat çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı. Başkan Yüksel, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Türk Kızılayı ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile ilçede kan bağışı miktarını arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Yüksel, belediye personelinin de kampanyaya önemli ölçüde destek verdiğini kaydetti. Yüksel, bağışlanan ve bağışlanacak olan kan ünitelerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara şifa getirmesi temennisinde bulundu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyemizde çalışan yaklaşık bin çalışanımıza bilgilendirme mesajı gönderdik. Sağ olsunlar, çalışma arkadaşlarımız ciddi bir destek verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’mız Sayın Cengiz Günay da kendi üyelerini bilgilendirerek destek çağrısında bulundu. Salgın ortamında, kan bağışı miktarlarında ister istemez bir azalma yaşandı. Aradaki bu açığı kapatmak için, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları olarak hep birlikte Kızılay’a destek olmak istiyoruz. Süleymanpaşa’da yaşayan hemşehrilerimizin de duyarlı olacağına inanıyorum. Bu organizasyon, Pazartesi’den Çarşamba’ya, haftada 3 gün saat 19.00’a kadar devam edecek. Unutmayalım ki bir ünite kanla birçok kişinin hayatı kurtulabilir. Süleymanpaşa’daki bu bilinci, bütün ilçelere yaymak istiyoruz. Keşan Belediyesi’nin bu konuda bize bir çağrısı olmuştu. Biz de Kapaklı Belediyesi’ne bu kampanyaya destek olma çağrısında bulunuyoruz. Şimdiden bu kampanyaya destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Başkanı Cengiz Günay da yaptığı açıklama ile kan bağışı kampanyasına destek çağrısını yineledi.
Editör : Tuğberk Erdem
34844 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu