CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Boza Sürprizi
reklam
13 Nisan 2021
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Boza Sürprizi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Boza Sürprizi

Ergene’nin tanıtımına yönelik girişimleri, bulunduğu her platformda yineleyerek adeta fırsata çeviren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Velimeşe Bozası ikram etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçenin tanıtımına yönelik girişimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bulunduğu her platformu adeta fırsata çeviren Yüksel, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na boza ikram etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in boza ikramından dolayı son derece memnun olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gerek yazılı basın gerekse sosyal medyadan, Ergene Belediyesi’nin çalışmalarını takip ediyor ve bu güzel çalışmalardan dolayı Ergene’nin çalışkan Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik ediyorum. Koronavirüs teşhisi konmasının ve uzun süre tedavi görmesinin ardından hastalığı atlatıp tekrar eski sağlığına kavuşan Başkan’ımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum.” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in daha önce de Ankara'ya yapmış olduğu ziyarette kendisine boza ikramında bulunduğunu ve tadını çok beğendiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Yüksel’e teşekkür etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1144 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu