Pandemi, Turizm ve Deprem Gündemiyle Toplandılar
reklam
13 Nisan 2021
Pandemi, Turizm ve Deprem Gündemiyle Toplandılar

Pandemi, Turizm ve Deprem Gündemiyle Toplandılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün ev sahipliğinde ve “Pandemi, Turizm ve Deprem” ana başlıkları altında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün ev sahipliğinde yapılan ve Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nı bir araya getiren toplantıya katıldı.

BİZLER BİR BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ

“Pandemi, Turizm ve Deprem” ana başlıkları altında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün gerçekleştirdi. Oldukça önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Toplantılarımızın amacı ortak akıl, işbirliği, dertleşme ve çözüm üretme, çünkü sorunlarımız ortak. 11 Büyükşehir; Türkiye’nin lokomotifi, ekonomiyi ayakta tutan ve ülkemizin saç ayağı olan şehirler. Bölgelerimiz, plakalarımız, iklimimiz farklı olsa da bizler bir bütünün parçalarıyız.” dedi. Gürün’ün yaptığı Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Kayıhan Pala, Prof. Dr. Naci Görür ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) eski Başkanı Osman Ayık tarafından katılımcılara sunum yapıldı.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Düzenlenen toplantıya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ülke nüfusunun yaklaşık 40 milyonuna hizmet eden Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Osman Gürün’ün ev sahipliğinde ‘Deprem, Turizm ve Pandemi’ gündemiyle görüş alışverişi yapmak üzere buluştuk. Birlik ve beraberlik içerisinde, kentlerimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

DÜZENLENEN TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıda; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yer aldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1078 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu