Semt Pazarlarının Temizliğine Özen Gösteriyoruz
reklam
11 Haziran 2021
Semt Pazarlarının Temizliğine Özen Gösteriyoruz

Semt Pazarlarının Temizliğine Özen Gösteriyoruz

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin birçok noktasında kurulan semt pazarlarının sona ermesinin ardından, pazar yerlerini temizleyerek yeni güne sokakları tertemiz bir şekilde hazırlıyor.

Ergene’de, semt pazarlarının temizliğine gereken özen gösteriliyor. İlçenin birçok noktasında kurulan semt pazarlarının sona ermesinin ardından pazar yerlerini temizleyen ekipler, yeni güne sokakları tertemiz bir şekilde hazırlıyor.

HAVA ŞARTLARI ENGEL OLMUYOR

Her türlü hava muhalefetine rağmen temizlik çalışmalarını aksatmayan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece geç saatlere kadar semt pazarlarını temizliyor. Çevre dostu araçlar eşliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, pazarlardan geriye kalan çöpler toplanarak cadde ve sokaklar yıkanıyor. Yüzlerce atığın çıktığı pazar yerlerinde ivedilikle gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, hem çürümelerin önüne geçmeyi hem de buradan sokaklara yayılacak olan mikroplarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİYORUZ

Vatandaşların daha rahat ve temiz ortamlarda alış verişlerini yapabilmeleri için, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personelin semt pazarlarının temizliğine özen gösterdiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımızın, yerel yönetimlerden beklediği öncelikli hizmetlerden biri olan pazar yerlerinin temizliği hususunda, Ergene Belediyesi olarak gerekli özeni gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan semt pazarlarının temizliğine, ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Halkımızın en hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alış veriş yapabilmeleri için, var gücümüzle çalışıyoruz. Sevgi Kenti Ergene’mizde, Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, halkımızın toplu kullanım alanlarından olan ve alış verişlerini yaptıkları pazar yerlerinin temizliği konusundaki çalışmalarımızı, titizlikle sürdürüyoruz. Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak pazar yerlerimizde daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapılabilmesi için düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
847 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu