3 Boyutlu Atatürk Silueti, 19 Mayıs'ta Açıldı
reklam
12 Haziran 2021
3 Boyutlu Atatürk Silueti, 19 Mayıs'ta Açıldı

3 Boyutlu Atatürk Silueti, 19 Mayıs'ta Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı, Çerkezköy, Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara ve Çorlu’nun ardından Saray’a kazandırılan 3 boyutlu Atatürk Silueti’nin açılışı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirildi.

Saray’ın Pazarcık Mahallesi’nde pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleşen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “102 yıl önce İstanbul’dan Samsun’a bir vapur kalkıyor; Bandırma Vapuru. Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımını çakıyor ve Türkiye’nin kaderi değişiyor. Ebedi Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin kalbidir ve bu kalp ebediyen atmaya devam edecektir. 2021 yılında, tüm ilçelerde olduğu gibi Saray’da da yatırımlarımız devam ediyor. Yakın zamanda adını siz değerli Saray halkı ile belirleyeceğimiz Kültür Merkezi’mizin açılışını yapacağız. Saray’ın yeni mezbahası için de düğmeye basıldı. Ben bir kez daha Atatürk Silueti’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum.” dedi.

Saray İlçesi Atatürk Silueti Açılış Töreni, yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile son buldu. Törene Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. 
Editör : Tuğberk Erdem
832 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu