Murat Ural: "Kınamak Yetmez, Eyleme Geçmek Lazım!"
reklam
12 Haziran 2021
Murat Ural:

Murat Ural: "Kınamak Yetmez, Eyleme Geçmek Lazım!"

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Ural, İsrail’in Filistin’e yönelik düzenlediği saldırıları kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Yaptığı yazılı basın açıklamasında, 'artık eyleme geçilmesi gerektiğini' ifade eden Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Ural, “Filistin’in Bağımsızlık davasına şehitler vermiş bir partiyiz. 1973 yılında, parti üyelerimiz Bora Gözen, Cafer Topçu, Ali Kiraz, Kerim Öztürk, Gürol İlban, Şükrü Öktü, Yücel Özbek ve Ahmet Özdemir, Lübnan’da Filistin kampında şehit edildiler. Ruhları şad olsun! Vatan Partisi olarak dün olduğu gibi bugün de Filistin’in bağımsızlık mücadelesini destekliyoruz.

ABD destekli İsrail saldırganlığının birinci hedefi masum Filistin halkı ise ikinci hedefi de Suriye’dir. İsrail’in bu saldırgan tutumuna karşı artık sadece ‘kınıyoruz’ gibi laflarla değil, eylemle yanıt verilmelidir. Bu bağlamda ilk olarak Kürecik ve İncirlik üsleri Türk Silahlı Kuvvetleri kontrolüne geçmelidir. İkincisi başta Suriye olmak üzere bölge ülkeleri ile işbirliği yapılmalıdır.

ABD bölgede ‘Kürdistan’ adı altında ikinci bir İsrail devleti kurma peşindedir. Doğu Akdeniz’de yine ABD, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, KKTC’yi ve Türkiye’nin milli çıkarlarını hedef almaktadır. Bu tehditlere karşı ABD’nin hedefinde olan Başta Rusya ve Çin Halk Cumhuriyeti olmak üzere bölge ülkeleri ile bütüncül bir strateji oluşturmak, İsrail saldırganlığını da ABD tehditlerini de ortadan kaldıracaktır.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
868 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu