Kurumsal Gelişim Kampı’na, Üyelerden Yoğun İlgi
reklam
12 Haziran 2021
Kurumsal Gelişim Kampı’na, Üyelerden Yoğun İlgi

Kurumsal Gelişim Kampı’na, Üyelerden Yoğun İlgi

Yerel yönetimlerin kurumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Kurumsal Gelişim Kampı”, üye belediyeler tarafından yoğun ilgi gördü.

Tüm eğitim faaliyetlerini pandemi koşullarına uygun bir şekilde sürdüren Trakya Belediyeler Birliği, yerel yönetimlerin kurumsal gelişimine yönelik olarak oluşturduğu eğitim takvimi kapsamında, toplam beş adet çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi. Organize edilen “Kurumsal Gelişim Kampı” programında gerçekleştirilen toplantılarda; Dijital Katılım Süreçlerinin Tamamlanması, Halkla İlişkiler, Muhasebe ve Finansman, Vatandaş Odaklı İnteraktif Yönetim Modeli ve İnsan Kaynakları Yönetimi konuları yer aldı. Kurumsal Gelişim Kampı kapsamında, eğitim takviminde yer alan konular ise şu şekilde oluştu:

-Dijital Katılım Süreçlerinin Tamamlanması: Dijital Dünya, Dijital Sınıf, Öğrenmeyi Tasarlama, Öğrenmeyi Sağlama, Öğrenmeyi Değerlendirme.

-Halkla İlişkiler: Halkla İlişkilerin Genel Tanımları, Dijital Halkla İlişkiler, İç Halkla İlişkiler, Dış Halkla İlişkiler.

-Muhasebe ve Finansman: Muhasebenin Tanımı ve Fonksiyonları, Muhasebenin Temel Kavramları, Muhasebe Kayıt Yöntemleri, Hesap Kavramı, Bilanço Hesaplarının İşleyiş Kuralları, Gelir Tablosu Hesaplarının İşleyiş Kuralları, Muhasebe Süreci.

-Vatandaş Odaklı İnteraktif Yönetim Modeli: Kamu Hizmeti, Yerel Yönetimin Görevleri, Toplam Kalite Yönetimi, EFQM Mükemmellik Modeli

-İnsan Kaynakları Yönetimi: Ödüllendirme Sistemi, Performans Yönetimi, Yüksek Performanslı İnsan Kaynakları Sistemleri, Eğitim ve Geliştirme, İşe Alma, İşe Devam

ÜYE BELEDİYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gerçekleştirmiş oldukları çevrimiçi çalışmalara iştirak eden tüm belediyelere, eğitmen ve katılımcı personele teşekkürlerini iletti. “Kurumsal Gelişim Kampı” programına ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, “Trakya Belediyeler Birliği olarak hedeflediğimiz tüm faaliyetlerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Yerel yönetimlerimizin kurumsal anlamda gelişimlerine ve personelimizin daha fazla bilinçlenmesine katkıda bulunması adına kendi bünyemizde tasarladığımız ‘Kurumsal Gelişim Kampı’ adlı çalışma programımıza gösterilen ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Personelimizin her toplantıya yoğun olarak katılım sağladığı çok faydalı bir program oldu. Tüm belediyelerimize ve personele teşekkür ediyorum. Bu programımızda da belediyelerimizden gelen talepler üzerine oluşturduğumuz konuları, bilim kurulumuz aracılığıyla personele aktardık. Çalışmalarımızda bizlerle birlikte olan eğitmenlerimize de yerel yönetimlerimiz adına ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyelerimizin her daim yanındayız ve her ortamda destek olmaya devam edeceğiz. Pandemi koşulları elverdiğince eğitim faaliyetlerimizi ve diğer tüm organizasyonlarımızı aksatmadan sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi.

YENİ PROGRAMLAR İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Trakya Belediyeler Birliği, personelin yoğun ilgi gösterdiği “Kurumsal Gelişim Kampı” programının tamamlanmasıyla birlikte, her zamanki gibi öncelikli olarak belediyelerin taleplerini dikkate alacak şekilde yeni bir eğitim takvimi oluşturulmasıyla ilgili çalışmalarına aralık vermeden başladı.
Editör : Tuğberk Erdem
947 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu