Yüksel'den Serzeniş: "Futbolda Siyaset Olmaz, Destek Olur!"
reklam
12 Haziran 2021
Yüksel'den Serzeniş:

Yüksel'den Serzeniş: "Futbolda Siyaset Olmaz, Destek Olur!"

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a giden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 30 bin m² alan ve 35 bin seyirci kapasiteli olarak inşa edilen stadyumun bir benzerinin Tekirdağ’a yapılması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Erzincan Mollaköy Belediye Başkanı Kemal Şengül’ün cenazesine katılmak üzere Erzincan’a giden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bölgede bir dizi temaslarda bulundu. Temaslar kapsamında Erzincan’a yapılan yeni stadyumu da ziyaret eden ve paylaşımda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ, vergi vermede Türkiye 7’ncisi. Burası Erzincan Stadı… Devlet büyüklerimizden, böyle bir stadın Tekirdağ’a yapılmasını talep ediyoruz.” dedi.

TEKİRDAĞ’IN HAKKINI İSTEDİ

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda bulunan, kurulalı çok kısa bir süre olmasına rağmen elde ettiği ciddi başarılar ile adından sıkça söz ettiren ve Türkiye 2’nci Futbol Ligi’nde boy gösteren Ergene Velimeşespor Kulübü’nün mimarlarından olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 30 bin m² alan ve 35 bin seyirci kapasiteli olarak inşa edilen Erzincan Stadyumu’nun bir benzerinin Tekirdağ’a yapılması gerektiğini söyledi. Tekirdağ’ın hakkını isteyen Başkan Yüksel, daha önce defalarca kez dile getirdiği bu konudaki talebini Erzincan ziyareti vesilesi ile bir kez daha yineledi.

ANCAK ve ANCAK DESTEK OLUR

Konuyu, önceki gün gerçekleştirilen Ergene Belediye Meclisi Toplantısı’na taşıyan ve belediye meclis üyelerinden Ergene Velimeşespor’a gerçek anlamda destek olmalarını isteyen Yüksel, “Spor, bizim için çok önemli. Biliyorsunuz ki Türkiye’nin dört bir yanında maçlarımız oluyor. Yönetim Kurulu’nda görev almak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Yapılacak olan olağanüstü kongrede, kendilerinin sorumluluk üstlenmelerini bekliyorum. Unutulmamalıdır ki futbolda siyaset olmaz, ancak ve ancak destek olur. Yönetim Kurulu’nda görev almak isteyen arkadaşlarımıza, şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
964 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu