Orion Kavşağı’na, Aşınma Asfaltı Serimi Yapıldı
reklam
18 Haziran 2021
Orion Kavşağı’na, Aşınma Asfaltı Serimi Yapıldı

Orion Kavşağı’na, Aşınma Asfaltı Serimi Yapıldı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Çorlu ilçesinin yoğun güzergâhlarından biri olan Orion AVM Kavşağı’nda bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız verdi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde, Çorlu ilçesinin yoğun güzergâhlarından biri olan Orion AVM Kavşağı’na yaklaşık bin ton aşınma asfaltı serimi yapıldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU DİKKATE ALINDI

Yapılan çalışma nedeniyle trafikte yaşanabilecek aksakları göz önünde bulunduran ekipler bakım ve düzenleme çalışmasını, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar gününde yaptı. Gün içerisinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanan çalışmaların ardından, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yatay ve düşey işaretlemelerin montajı ve yol çizgileri yapıldı. Ayrıca bölgede, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından peyzaj düzenlemesi ve çiçek ekimi de gerçekleştirildi.

AŞINMA ASFALTI SERİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İl genelinde yol yapım çalışmalarımızda, önemli mesafe kat ettik. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 2021 yılı faaliyet programımız kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, önümüzdeki süreçte yol yapım ve onarım çalışmalarına hız vereceğiz. Bugün de Orion AVM Kavşağı düzenleme çalışmamamızın son aşaması olan aşınma asfaltı serimini gerçekleştirdik. Yapılan çalışmanın, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
716 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu