ÇBSK Kadın Voleybol Takımı, Namağlup Üst Tura Yükseldi
reklam
18 Haziran 2021
ÇBSK Kadın Voleybol Takımı, Namağlup Üst Tura Yükseldi

ÇBSK Kadın Voleybol Takımı, Namağlup Üst Tura Yükseldi

Erkekler ve Kadınlar Voleybol Bölgesel Lig grup maçları tamamlandı. Müsabakalar sonunda kadınlarda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), erkeklerde ise Çorlu Voleybol Spor Kulübü namağlup bir üst tura yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 Yılı Erkek ve Kadınlar Bölgesel Lig grup maçları, Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Müsabakalara kadınlarda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Çorlu Ata Gelişim Spor, Tekirdağ Saray Marmara Spor ve Aden Koleji Spor Kulübü; erkeklerde ise Çorlu Voleybol Spor, Çorlu Çağdaş Spor ve Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü katıldı.

Üç gün boyunca devam eden Kadınlar Bölgesel Lig Grup Maçları sonunda ÇBSK, Ata Gelişim Spor ve Saray Marmara Spor takımlarını 3-0, Aden Koleji Spor Kulübü’nü ise 3-2 mağlup ederek grubu lider olarak tamamladı ve 2’nci tura yükseldi. Erkeler Voleybol Bölgesel Lig Grup Maçları sonunda Çorlu Voleybol Spor ise ilk gün oynadığı müsabakada Çerkezköy Atatürk İlköğretim Spor Kulübü’nü 3-0, 2’nci gün karşılaştığı Çağdaş Spor’u 3-1 mağlup etti ve grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, müsabakalar sonunda rakiplerini yenerek namağlup bir üst tura yükselen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Çorlu Voleybol Spor Kulübü’nü tebrik ederek 2’nci turda başarılar diledi.

Öte yandan Voleybol Bölgesel Lig 2’nci Tur Müsabakaları, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenecek takvim çerçevesinde farklı şehirlerde oynanacak.
Editör : Tuğberk Erdem
971 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu