Büyükşehir'den, Hayvancılığa Bir Destek Daha
reklam
19 Haziran 2021
Büyükşehir'den, Hayvancılığa Bir Destek Daha

Büyükşehir'den, Hayvancılığa Bir Destek Daha

Hayvancılığın geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlara karma yem temini konusunda destek verilmesini öngören “Tekirdağ İli Karma Yem Projesi” İşbirliği Protokolü, yapılan toplantıyla imza altına alındı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile SS Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği, Malkara Süt Üreticileri Birliği, Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği, Saray Süt Üreticileri Birliği ve Çorlu-Marmaraereğlisi Süt Üreticileri Birliği arasında, “Tekirdağ İli Karma Yem Projesi” ile ilgili işbirliği yapılmasına dair protokol imzalandı. Gerçekleşen protokol kapsamında karma yem bedelinin yüzde 10’u, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

“Tekirdağ İli Karma Yem Projesi” İşbirliği Protokolü İmza Toplantısı’na; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, SS Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Ramazan Demirkıran, Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Saran, Çorlu-Marmaraereğlisi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali Topuz, Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut ve Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil katıldı.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, tarım ve hayvancılığa büyük önem veriyoruz. Bu alanda Türkiye’deki diğer büyükşehir belediyelerine örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımıza destek olmayı amaçlıyoruz. Tekirdağ’a ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
915 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu