Maaş Promosyon İhalesi, Yapı Kredi’nin Oldu
reklam
19 Haziran 2021
Maaş Promosyon İhalesi, Yapı Kredi’nin Oldu

Maaş Promosyon İhalesi, Yapı Kredi’nin Oldu

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş.’nin, 2021 yılı itibarıyla 3 yılı kapsayan maaş promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Çorlu’da faaliyet gösteren bankaların şube müdürleri ve yöneticileri, promosyon ihalesini kazanabilmek için yarıştı.

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş., maaş promosyon ihalesini gerçekleştirdi. Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Gökhan Kürkçü, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yalaza, Çorlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Fatma Öztürk ile Belediye-İş Sendikası Temsilcisi Hakan Karaca’nın yer aldığı İhale Komisyonu Üyeleri yönetiminde gerçekleştirilen ihaleye; Akbank, Denizbank, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ve T.C. Ziraat Bankası katılım gösterdi.

8 katılımcı banka şubesi tarafından sunulan kapalı zarf usulü teklifler bankaların şube müdür ve yetkilileri ile ihale komisyonu üyelerinin huzurunda açıldı. Yazılı tekliflerin açılmasının ardından 4 banka yöneticisi tarafından promosyon bedeli açık arttırma usulüyle arttırıldı. Son olarak 2 milyon 550 bin TL ile en yüksek teklifi sunan Yapı Kredi Bankası Çorlu Şubesi, 3 yıllık ihaleyi kazanan taraf oldu.

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. ile Yapı ve Kredi Bankası Çorlu Şubesi arasında yapılan protokol gereğince belirlenen promosyon, Çorlu Belediyesi Personel A.Ş.’de görevli personele ödenecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1023 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu