Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde Mezuniyet Heyecanı
reklam
19 Haziran 2021
Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde Mezuniyet Heyecanı

Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde Mezuniyet Heyecanı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezunları için karne töreni düzenlendi. Mezuniyet heyecanı yaşayan küçük öğrencilere karneleri, Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından takdim edildi.

Ergene Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı en büyük hizmetlerden biri olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi, bu sene yeni mezunlar verdi. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamlayan öğrenciler, önümüzdeki sene birinci sınıfa gidecekler.

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi’nden mezun olan küçük öğrenciler için düzenlenen karne töreninde, büyük heyecan yaşayan miniklerin karnelerini Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas verdi. Mezuniyet pastasının kesildiği törende öğretmenleri de unutmayan Tıknas, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’ndaki başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Karne teslim töreninin ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “İlk defa karne heyecanı yaşayan çocuklarımızın; bu mutlu günlerinde yanlarında olmak ve sevinçlerine ortak olmak, benim için de özel bir anlam taşıyor. Mezun olan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılında hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Okul öncesi eğitim, çocuklarımız için çok önemli. Çünkü çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel gelişiminin yüzde 70’i, 0-6 yaş arasında tamamlanıyor. Okul öncesi dönem olarak adlandırılan 0-6 yaş dönemi; çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Ergene Belediyesi olarak, bu güzel eğitim yuvamızda, çocuklarımıza en iyi şartlarda, en sağlıklı koşullarda, en güzel eğitimleri veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
885 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu