Kumyol Caddesi, Yaya ve Araç Trafiğine Kapatılıyor!
reklam
22 Haziran 2021
Kumyol Caddesi, Yaya ve Araç Trafiğine Kapatılıyor!

Kumyol Caddesi, Yaya ve Araç Trafiğine Kapatılıyor!

Geçtiğimiz pazar günü yaşanan yoğun yağış nedeniyle yol ve kaldırım sathının altında kalan kısımlarda oluşmaya başlayan toprak kaymalarının engellenerek yaya ve taşıt güvenliğinin sağlanması amacıyla, Kumyol Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatılıyor

Kumyol Caddesi’nin, Çorlu Belediye Binası arkasında yer alan kapalı ve açık otopark ile Atatürk Meydanı arasında kalan bölümü yaya ve taşıt trafiğine kapanıyor.

Çorlu Belediyesi Basın Yayın Birimi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı basın açıklamasında, “Çorlu’da 20 Haziran 2021 Pazar günü meydana gelen yoğun yağış nedeniyle, Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi’nde yapımına kısa süre önce başlanılan inşaat alanına sınırı bulunan parseller ile Kumyol Caddesi yol ve kaldırım sathının altında kalan kısımlarda oluşmaya başlayan toprak kaymalarının engellenerek yaya ve taşıt güvenliğinin sağlanması, ana isale hattında ve komşu parsellerde bulunan yapıların temellerinin açığa çıkması nedeniyle meydana gelebilecek hasar ve zararların önüne geçebilmek adına, bahse konu alanda ivedilikle destekleyici temel imalatları yapılması zaruri hâle gelmiştir.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) kararı gereğince; Kumyol Caddesi’nin Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ile Atatürk Meydanı arasında kalan kısmı 22-26 Haziran tarihleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılmıştır.

İlgili tarihler arasında TEKULAŞ’a ait toplu taşıma otobüsleri, Atatürk Bulvarı üzerinden hizmet vermeye devam edecektir. Tüm halkımıza duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
876 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu