UCİM Tekirdağ, Çocuk İstismarıyla Mücadele Ediyor
reklam
23 Haziran 2021
UCİM Tekirdağ, Çocuk İstismarıyla Mücadele Ediyor

UCİM Tekirdağ, Çocuk İstismarıyla Mücadele Ediyor

Türkiye genelindeki 59 ilde, 60 binden fazla gönüllü ile faaliyet göstermekte olan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Tekirdağ Koordine Ekibi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

UCİM Tekirdağ Koordine Ekibi’nden Rana Ilgın Gündüz, Aslı Gündüz, Seda Atakay ve Elif Ülkü Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Dernek hakkında bilgilendirmede bulunan dernek üyeleri, “Merkezi Mersin’de bulunan sivil toplum kuruluşumuz UCİM; Türkiye’deki 59 ilde, 60 binden fazla gönüllü ile faaliyet gösteriyor. Cinsel ihmal ve istismara maruz kalan çocuklarımızı, gönüllü avukatlarımız ile mahkemelerde temsil ediyor, çocuklara ve ailelerine rehabilitasyon desteği sağlıyoruz. Bunların yanı sıra, çocuk istismarı ile mücadele konusunda çeşitli projeler ve ihmal ve istismarı önlemeye yönelik eğitimler düzenliyoruz. Yakın zamanda yapılanmaya başlamış olan UCİM Tekirdağ olarak, bizlere destek olmak isteyecek ve bizimle birlikte yürüyecek gönüllüler arıyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve UCİM Tekirdağ Koordine Ekibi’ne çalışmalarında başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak, çocuk ihmal ve istismarı konularında el ele vererek geleceğe umut olacak çalışmalara, bizler de katkı sağlamak isteriz.” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile UCİM Tekirdağ Koordine Ekibi, karşılıklı işbirliği ile yapabilecekleri projeler hakkında istişarelerde bulundular.
Editör : Tuğberk Erdem
1144 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu