Çorlu Belediyesi'nde, Ulaşım Konulu Toplantı Gerçekleştirildi
reklam
06 Temmuz 2021
Çorlu Belediyesi'nde, Ulaşım Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi'nde, Ulaşım Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz ve Ulaşım Komisyonu Üyeleri, kentte hizmet veren taksi şoförleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, hem sürücülerin hem de yayaların yaşam kalitesini artıracak bir takım uygulamalar masaya yatırıldı.

Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Çorlu Belediyesi Ulaşım Komisyonu Üyeleri Sait Ali Küçük ve Cüneyt Ergün ile Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, kentte hizmet veren taksi şoförleri ile bir araya geldi. Çorlu’da bulunan her taksi durağından temsilcinin katıldığı toplantıda, taksi şoförlerinin kent içi ulaşımına dair bir sunum yapıldı. Sunumda Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Salih Omurtak Caddesi’ndeki kavşak düzenlemesine dair proje detaylarına da yer verildi.

ESNAFIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Sunumun ardından esnafa tek tek söz hakkı verildi ve şehirle ilgili ulaşıma dair talepleri dinlendi. Taksici esnafının ardından söz alan Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz, “Kentimizde ulaşımla ilgili olarak, hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın yaşam kalitesini artıracak, bir takım değişik uygulamalar yaptık. Bu uygulamaları da şehrimizde çalışan ve 7/24 sürücü koltuğunda oturan taksici esnafımızla masaya yatırdık. Taksici esnafımızla periyodik olarak toplantılarda bir araya gelmeye ve kent içi ulaşım konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Belediyemiz yetkililerine ve Ulaşım Komisyonu’nda yer alan Meclis Üyeleri’mize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
891 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu