İnce Koru, Turizmin Hizmetine Sunuldu
reklam
06 Temmuz 2021
İnce Koru, Turizmin Hizmetine Sunuldu

İnce Koru, Turizmin Hizmetine Sunuldu

Projesi ve uygulaması Vize Belediyesi tarafından yürütülen, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından desteklenen ve toplam 558 bin liraya mâl olan “İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı”, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Vize’nin Pazarlı Köyü’nde bulunan İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, davetliler ve yöre halkı katıldı.

Proje açılışında bir konuşma yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Vize’ye yeni bir eserin daha kazandırılmasında pay sahibi olduğu için Trakya Kalkınma Ajansı olarak mutlu olduklarını vurguladı. Şahin, “Vize; tarihiyle olduğu kadar, doğal güzellikleriyle de öne çıkan bir ilçemiz. Daha önce Vize Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler oldu. Bunlar genelde turizm altyapısının geliştirilmesine dönük projelerdi. Bu da öyle bir proje… Yaklaşık 558 bin liraya mâl olan proje kapsamında, İnce Koru Mesire ve Kamp alanı turizmin hizmetine sunuldu. Isırancalar aksında yer alan Vize ve çevresinin, ülkemiz turizminde söz sahibi olabilmesi için bundan sonra da kurum olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanı’mız Ercan Özalp olmak üzere herkese teşekkür ederim. Projemiz, tüm Vizeliler ve ülkemiz turizmine hayırlı olsun.” dedi. Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’in konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı hizmete sunuldu.

Toplam bütçesi 558 bin lira olan projenin 363 bin lirası (yüzde 65), TRAKYAKA tarafından karşılandı. Proje kapsamında 10 çadırlık bir kamp alanının, 1 adet çocuk oyun alanının, 1 adet açık hava toplantı salonunun, 1 adet idari binanın, 1 adet bay-bayan duş ve 1 adet bay-bayan tuvalet binasının, 1 adet güvenlik kulübesinin tadilatı ve rekreasyon alanı düzenlemesi yapıldı. Alanın tamamlanması ile hem günübirlik hem de kamp kurmak isteyen yerli-yabancı ziyaretçiler için tam donamlı bir turizm alanı oluşturuldu.
Editör : Tuğberk Erdem
796 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu