Tekirdağlı Çiftçilerin Hasat Dönemi, Hayırlı Olsun!
reklam
12 Temmuz 2021
Tekirdağlı Çiftçilerin Hasat Dönemi, Hayırlı Olsun!

Tekirdağlı Çiftçilerin Hasat Dönemi, Hayırlı Olsun!

İlçe genelindeki tarım arazilerinin geniş olması sebebiyle çiftçilerin yoğun bir hasat dönemine girdiklerini söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, toprağa hayat veren tüm çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diledi.

Bölge itibariyle tarım arazilerinin geniş olduğunu ve geçimini tarım faaliyeti ile sağlayan vatandaşların yoğun bir hasat dönemine girdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz dönemi tarım ürünlerinin gıda ihtiyacının karşılanması hususunda hayati bir önem taşımaktadır. Çiftçilerin verimli bir hasat dönemi geçirmeleri çiftçi kadar ülke içinde önemlidir. Son yıllarda çiftçilerin son derece zorlu şartlar altında mücadele ettiğini yakında gözlemlemekteyim. Ne zaman ki çiftçimiz rahata erişecek işte o zaman ülke ve bölgemizde gelişim hızlanacaktır.” dedi.

Yüksel, “Temmuz ayıyla birlikte çiftçilerimizin tarlada hasat dönemi başladı. Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Toprak o kadar cömert ki dökülen her damla alın terinin karşılığını verir.’ sözünü bir kez daha hatırlatarak, bugün alın teri ile kazanan değerli çiftçilerimize bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum. Bütün dileğimiz, ürün verimlerinin yüksek olması ve tarlada verilen emeğin piyasada gerçek değerini bulmasıdır. Ayrıca çiftçilerimizin pandemi sürecinde dikkatli olmalarını da istiyoruz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1050 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu