Adalet Talebimizi, Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz!
reklam
12 Temmuz 2021
Adalet Talebimizi, Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz!

Adalet Talebimizi, Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz!

Çorlu’da yaşanan elim tren kazasının üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen halen adalet çığlığı atmaya devam ettiklerini dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, “Adalet talebimizi, sonuna kadar devam ettireceğiz!” dedi.

08 Temmuz 2018 tarihinde, Çorlu’nun Sarılar Mahallesi’nde meydana gelen elim tren kazasında; 7’si çocuk 25 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 300’ü aşkın vatandaşımızın da yaralandığı hatırlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, yaptığı yazılı açıklamada, “Çorlu Tren Kazası’nın 3’üncü yılında ‘adalet çığlığı’ atmaya devam ederken, mücadele azmimizi kaybetmeyeceğiz. Bilimi yok sayan TCDD Yönetimi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın hatalarının, gözden kaçırılmasına izin vermeyeceğiz. Yeni kazaların oluşmasını engelleyerek yeni can kayıpları vermemek ve insan hayatını yüceltmek için Pir Sultan Abdal’ın “Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan.” sözlerini rehber edeceğiz.

Çocuklarını, yakınlarını yitiren ailelerin mahkeme süreçlerinde, hak arama süreçlerinde değersizleştirilmesine göz yummayacağız. Kazada büyük acılar yaşayan aileler ile omuz omuza durmaya devam edeceğiz.

Mahkeme süreçlerinde bilirkişi raporlarındaki çelişkili ve ikircikli tutuma, duruşmalarda ortaya konan tutarsız yaklaşımlara karşın, adalet talebimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
826 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu