Başkan Yüksel: “Bir Daha Böyle Acılar Yaşanmasın!”
reklam
12 Temmuz 2021
Başkan Yüksel: “Bir Daha Böyle Acılar Yaşanmasın!”

Başkan Yüksel: “Bir Daha Böyle Acılar Yaşanmasın!”

08 Temmuz 2018 tarihinde Çorlu’da meydana gelen ve 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasının 3’üncü seneyi devriyesi nedeniyle açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim, böylesine acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

25 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, 300’den fazla kişinin yaralandığı ve ülkemizi derin bir yasa boğan Çorlu Tren Kazası’nın 3’üncü seneyi devriyesinde hissettikleri acının hala ilk günkü gibi taze olduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tren kazasının yaşandığı ilk andan itibaren Ergene Belediyesi olarak, hem tüm ekiplerimizle hem de tüm imkânlarımızla kazazedelerin yardımına koştuk. Kendilerinin yanlarında olduk, olmaya da devam ediyoruz.” dedi.

Yüksel, “Kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan ve Çorlu Tren Kazası’nın en küçük kurbanı olan Beren Bebek’in adını, Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk akademisine verdik. Minik kızımızın adını, Beren Bebek Çocuk Oyun Evi’nde ölümsüzleştirdik ve Ergene halkının hizmetine sunduğumuz binamızda yaşatıyoruz.” diye konuştu.

“Temennimiz, bu acıların bir daha yaşanmaması yönünde…” diyen Yüksel, “08 Temmuz 2018 tarihinde komşumuz Çorlu’nun Sarılar Mahallesi’nde meydana gelen ve içimizi yakan tren kazasının 3’üncü seneyi devriyesinde hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kazadan yaralı olarak kurtulanlara da uzun ömürler dileyerek, böylesi acıların bir daha yaşanmamasını Rabbim’den niyaz ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1029 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu