Rasim Yüksel, Kılıçdaroğlu’yla Açılışa Katıldı
reklam
16 Temmuz 2021
Rasim Yüksel, Kılıçdaroğlu’yla Açılışa Katıldı

Rasim Yüksel, Kılıçdaroğlu’yla Açılışa Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Açılış töreninde, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de hazır bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin efsanevi Güreş Ağası Seyfettin Selim tarafından Edirne’ye kazandırılan Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Açılışa; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne ve eğitime vermiş olduğu katkılarından dolayı Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’i tebrik ettiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her şey çocuğu sevmekle başlar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en güzel yatırım onlar için eğitim kurumları inşa etmektir. Bugün de burada Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Herkesin bildiği gibi Ergene Belediyesi olarak bizler de eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun en güzel örneği olarak, Ergene ilçemize kazandırmış olduğumuz Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi’ni gösterebiliriz. Tabi bunun yanı sıra her eğitim ve öğretim yılının başında çocuklarımıza okul araç gereçleri veriyor, mevcut okul binalarımızın boya, badana, tamir ve tadilat ile temizliklerini yapıyoruz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
831 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu