Masal Park’ın, Bölgeye Renk Katması Bekleniyor
reklam
23 Temmuz 2021
Masal Park’ın, Bölgeye Renk Katması Bekleniyor

Masal Park’ın, Bölgeye Renk Katması Bekleniyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapımına başlanan ve 2021 yılı Kasım ayına kadar bitmesi planlanan Masal Park’ta çalışmalar sürüyor. Bölgede fark yaratacak olan projenin, önemli sayıda ziyaretçi çekmesi bekleniyor.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapımına başlanılan Masal Park’ta gerçekleştirilen çalışmalar, aralıksız olarak devam ediyor. Kasım ayında Masal Park’ın açılışını yapmayı planladıklarını dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bölgede fark yaratacak olan projenin aynı zamanda Çorlu’ya önemli sayıda ziyaretçi çekeceğini dile getirdi.

Masal Park’ta yapılan tesviye çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Sarıkurt, “Masal Park projemizde, kısa sürede önemli yol kat ettik. İlk günün ardından bugün geldiğimiz noktada, tesviye çalışmalarıyla birlikte havuz, kafe, yürüyüş yolları, otopark alanı, istinat duvarı temel ve inşaat çalışmalarımızın önemli bir kısmı tamamlandı. Ekiplerimiz park alanında yürüttüğü çalışmalar ile birlikte parkımızın genel görünümü de ortaya çıkmış durumda. Bölgemizin ilk ve tek tema parkı olacak Masal Park, 21 dönümlük devasa alanı ile büyüklük açısından da önemli bir yapı. Yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra oyun gruplarının, yürüyüş ve bisiklet yollarının, kafe ve dinlenme alanlarının yer alacağı parkımızda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” dedi.

Masal Park Projesi’nin tüm Çorlu halkının gurur duyacağı bir buluşma adresi olacağını ileri süren Sarıkurt, Gölbaşı Gençlik Parkı’nın hemen yanı başında yer alan parkın kente değer katacağını söyledi.
Editör : Tuğberk Erdem
886 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu