Ergene Belediyesi, Moloz Kirliliğinin Önüne Geçiyor
reklam
23 Temmuz 2021
Ergene Belediyesi, Moloz Kirliliğinin Önüne Geçiyor

Ergene Belediyesi, Moloz Kirliliğinin Önüne Geçiyor

Çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren alanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştiren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, hafriyatlardan çıkan atıkların çevreye kaçak ve izinsiz bir şekilde dökülmesine son vermeyi amaçlıyor.

İlçe genelinde kaçak ve izinsiz moloz dökümlerinin önüne geçmek amacıyla harekete geçen Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bir yandan yapılan denetimler sıklaştırılırken, diğer yandan da vatandaşlara uyarı ve ikazlarda bulunuluyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde, inşaat ve yıkıntı atıklarının sağa sola gelişi güzel dökülmesiyle ilgili çözüm üretmeye çalışıyoruz. Ergene coğrafi yapısı itibariyle çok geniş bir alana yayıldığı için, kent genelinde çok fazla boş alan mevcut. Özellikle apartmanlardan, iş yerlerinden, inşaatlardan çıkan inşaat ve yıkıntı atıkları, bu boş alanlara kontrolsüz ve yönetimsiz bir şekilde dökülüyor. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz tarafından, gece gündüz demeden moloz yığınlarını toplamak için çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Vatandaşları hafriyat atıkları konusunda işbirliğine davet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu gibi şikâyetler için vatandaşların belediyenin çağrı merkezi numarası olan 444 59 43’nolu numarayı aramaları gerektiğini belirtti.
Editör : Tuğberk Erdem
927 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu