Vatandaşlarımızın Sağlığı, Bizim Sağlığımızdır!
reklam
14 Kasım 2021
Vatandaşlarımızın Sağlığı, Bizim Sağlığımızdır!

Vatandaşlarımızın Sağlığı, Bizim Sağlığımızdır!

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, “Sevgi Aracı” ile Ergene’de bulunan hasta vatandaşları sağlık muayeneleri için çevre hastanelere ücretsiz bir şekilde götürmeye devam ediyor.

İlçede yaşayan vatandaşlara, sağlık alanında en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, “Sevgi Aracı” ile hasta vatandaşları çevre hastanelere ücretsiz bir şekilde götürmeye devam ediyor. Sabah evlerinden alınan vatandaşlar, hastanelerindeki muayenelerinin ardından tekrar evlerine geri bırakılıyorlar.

İlçede sağlık hizmetini vatandaşların ayağına getiren Ergene Belediyesi Sevgi Aracı, hafta içinde belirlenen günlerde İstanbul, Edirne, Çerkezköy, Tekirdağ ve Çorlu’da bulunan hastanelere hastalarını götürüyor. 2014 yılından bu yana Ergene Belediyesi’nin “Sevgi Aracı” ile çevre hastanelere vatandaşlarını götüren Ergene Belediyesi, bu hizmeti ile Türkiye’de örnek gösteriliyor.

Vatandaşların sağlığının kendi sağlıkları anlamına geldiğini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına, sağlık alanındaki çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. 2014 yılından bu yana sağlık hizmetini, Ergene’de yaşayan vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ergene’de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak, insan odaklı çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. ‘Evde Bakım Hizmeti’, ‘Sevgi Aracı’ ve ‘Hasta Ambulansı’ araçlarımızla, Ergene halkımıza hizmet veriyoruz. Sağlık, her şeyin en başında gelir. Türkiye’de birçok belediyede olmayan bu hizmet, Sevgi Kenti Ergene’mizde var. Halkımıza hizmet, boynumuzun borcudur.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
876 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu