Kent ve Başkan Dergisi, Rumeli İskelesi'ni Ödüle Layık Gördü
reklam
14 Kasım 2021
Kent ve Başkan Dergisi, Rumeli İskelesi'ni Ödüle Layık Gördü

Kent ve Başkan Dergisi, Rumeli İskelesi'ni Ödüle Layık Gördü

Trakya’nın son yıllardaki en dikkat çeken projesi olmayı başaran “Rumeli İskelesi”, ulusal çapta yayın yapan Kent ve Başkan Dergisi’nin gerçekleştirdiği ve 81 ilden vatandaşların oy kullandığı çevrimiçi anket sonucu ödüle layık görüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde Süleymanpaşa Belediyesi’nin “Rumeli İskelesi” Projesi ödül kazanırken, ödüller tamamen Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşların kullandıkları oylar neticesinde sahiplerini buldu.

Kent ve Başkan Ödülleri 2021 adıyla gerçekleştirilen ödül törenine, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i temsilen Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik katılarak ödülü teslim aldı. Ödül törenine; Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  ödüle layık görülen belediye başkanları, temsilcileri ve çok sayıda davetli ilgi gösterdi.

Ödülü, Halkla İlişkiler Müdürü Çevik’ten makamında teslim alan Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin projelerine oy vererek ödüle layık gören vatandaşlara teşekkür etti. Yüksel, “Kent ve Başkan Dergisi’nin 81 ili kapsayan anketinde, Süleymanpaşa Belediyesi olarak şehrimize kazandırdığımız projelerimizi ödüle layık gören kıymetli vatandaşlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
760 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu