Çocuk Parklarında, Yürek Burkan Görüntüler
reklam
14 Kasım 2021
Çocuk Parklarında, Yürek Burkan Görüntüler

Çocuk Parklarında, Yürek Burkan Görüntüler

Ergene Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parkların kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilmesi, tepkilerin odağına oturdu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Yürek burkan görüntüler karşısında yaşadığı üzüntüyü dile getiren ve vatandaşlara çağrıda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Güne, böylesine kötü bir manzarayla başlamak, inanın bizleri çok üzdü. Ulaş Mahallemizde bulunan ‘Halk Bahçesi’ Projemizde, parkımızın kimliği belirsiz kişiler tarafından adeta talan edilmesi, çocuklarımızın gönüllerince eğlendiği oyun gruplarının kırılması bizleri derin bir üzüntüye sürükledi. Buradan halkımıza, çağrıda bulunmak istiyorum: Çevremize, doğamıza, yeşil alanlarımıza ve parklarımıza lütfen sahip çıkalım! Bunun gibi kötü durumlara izin vermeyelim, zarar verenleri uyaralım. Her zaman dediğimiz gibi; bu güzel parkları yapmak bizden, onları koruyup kollamak sizden.” dedi.

YAPMAK KADAR KORUMAKTA ÖNEMLİ

Ergene’de göreve geldikleri günden itibaren vatandaşların nefes alabileceği, çocukların gönüllerince koşup eğlenebileceği park alanları yaptıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kısa sürede, ilçemizin tüm mahallelerinde 80’in üzerinde park kazandırdık. Ancak önemli olan husus; bu parkları yapmanın yanı sıra yeşil alanları, oyun gruplarını koruyup kollamak, zarar veren kişilere ya da zarar verecek davranış içerisinde olanlara müsaade etmemektir. Ulaş Mahallemize kazandırdığımız park alanının son durumu, bizleri derinden üzdü. Bu gibi durumların bir daha yaşanmaması için hepimize sorumluluk düşüyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, vakit kaybetmeden onarım ve düzenleme çalışmalarına başladılar. Temennimiz, böyle üzücü durumlarla bir daha karşılaşmamak.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
673 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu