Başkan Fatih Maçoğlu, Çorlu’da Şube Açılışı Gerçekleştirdi
reklam
14 Kasım 2021
Başkan Fatih Maçoğlu, Çorlu’da Şube Açılışı Gerçekleştirdi

Başkan Fatih Maçoğlu, Çorlu’da Şube Açılışı Gerçekleştirdi

2014’te Ovacık Belediye Başkanı olarak seçilen, görevi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla ülke gündemine damga vuran, 2019 yılında ise Tunceli Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık Doğal Ürünler Çorlu Şubesi’nin açılışını yaptı.

Ovacık Belediye Başkanı iken yaptığı çalışmalarla efsane olan ve ardından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Tunceli Belediye Başkanı olarak seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Muhittin Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı No:21/D adresinde hizmete giren Ovacık Doğal Ürünler Çorlu Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdi. 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 14.30 sularında gerçekleştirilen açılışa; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Özcan Veysel Tunçcan ve Turgut Bolat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Özgür Ertaş, Çorlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HİÇBİR KÂR BEKLENTİMİZ YOK!

Düzenlen açılışta konuşan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Bizim için, üretime verdiğiniz destek çok önemli. Sadece bu ülkede üretenlerin, emeklerinin karşılığını aldığı bir yer burası. Burada, hiçbir şekilde kâr beklentisi yok. Bu anlamıyla da ülkede tarımın yok edilmesine karşılık, burada da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Emin olun yaptığımız tüm çalışmalar, doğayı koruma çalışmasıdır. Biz, suyu ve toprağı koruyoruz. Ülkede, 80’e yakın kadın ve köy kooperatifi ile çalışıyoruz. Bal gibi ürünlerimiz, yapılacak analizler sonrasında gelecek. Türkiye’nin farklı bölgelerinden, köy kooperatifi ve kadın kooperatifi kuruyoruz. Buradan da elde ettiğimiz gelirle, öğrenci ve eğitime destek oluyoruz.” dedi.

EMEKTEN ve TARIMDAN YANAYIZ

Düzenlenen açılış töreninde, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yüksel, yaptığı konuşmada, “Her zaman, emek ve tarımdan yana olduk. Açılışını yapacağımız Ovacık Doğal Ürünler Şubesi, Çorlu’muza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ÖNCE TAHLİL, SONRA SATIŞ

Ovacık Doğal Ürünler Çorlu Şubesi’nde görev yapmakta olan Şube Sorumlularından Barış Sevim ise, “Buradaki amacımız; çiftçimizin üretimini gerçekleştirdiği ürünleri, tamamen aracısız bir şekilde tüketici ile buluşturmaktır. Kooperatifimiz bünyesinde, 30 kalem ürün var. Üreticilerden aldığımız ürünleri, belirli şartlara bağlı olarak alıyoruz. Yetiştirilen ürünlerde yerli tohum kullanılması ve herhangi bir katkı maddesinin kullanılmaması, şartlarımızın olmazsa olmazlarımızdan… Ancak bu şartlara sahip olan ürünler, raflarımızda satışa sunulabilir. Halkımıza, ürünlerimizi en sağlıklı şekilde sunuyoruz. Hiçbir ürün tahlile girmeden, şubelerimize gelemez. Vatandaşlarımıza, tahlil raporları ile de ürünlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Düzenlenen açılış töreninden sonra organizasyona katılan siyasi isimler ve vatandaşlar, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Maçoğlu ve beraberindeki heyetin; karayolu ile Çerkezköy’e gideceği, akabinde yeniden Çorlu’ya dönüş yaparak akşam yemeğinde CHP’lilerin konuğu olacağı öğrenildi.
Editör : Tuğberk Erdem
818 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu