Çorlu Belediyesi’nin Çocuk Tiyatrosu Kursu Başlıyor!
reklam
14 Kasım 2021
Çorlu Belediyesi’nin Çocuk Tiyatrosu Kursu Başlıyor!

Çorlu Belediyesi’nin Çocuk Tiyatrosu Kursu Başlıyor!

Çocuk dostu bir kent olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, özgüveni yüksek ve sanat eğitimli çocuklar yetiştirmek amacıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Çocukların eğitimine ve kişisel gelişimlerine pozitif katkı sağlamak, sanatsal becerilerini güçlendirmek, özgüvenlerinin artması ve sahne rahatlığı kazanmaları için Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Çorlu Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kursu açılıyor. 07-15 yaş grubundaki çocukların katılabileceği ücretsiz tiyatro kurslarının kayıtları, 27 Eylül-04 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çocuklarını ücretsiz kursa kayıt ettirmek isteyen vatandaşlar, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 684 76 71 no’lu telefondan ulaşabilecek.

Sanatsal becerilerin fark edilmesiyle çocukların yetenekleri doğrultusunda geleceğine yön vermelerinin önemine değinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Sanatsal anlamda çocuklarımızın içindeki cevherleri ortaya çıkarmak, yeteneklerini göstermelerini sağlayacak oyunları sergilemek ve en önemlisi de onlara tiyatroyu sevdirmek için tiyatro eğitimlerine başlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz oyunculuk kursu, çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet. Özgüveni yüksek ve sanat eğitimi almış bireyler yetiştirmek istiyoruz. İlgi duyan tüm aile ve çocukların, tiyatro kursumuza katılmasını bekliyoruz. Ücretsiz olan bu hizmetimiz, hem aileler hem de çocuklarımız için bir fırsattır. Sevgili çocuklarımızı, tiyatro kursumuza bekliyoruz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
877 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu