Vakıflar’da Yaşayan Gençlere, Yüksel'den Tarihi Hediye
reklam
12 Aralık 2021
Vakıflar’da Yaşayan Gençlere, Yüksel'den Tarihi Hediye

Vakıflar’da Yaşayan Gençlere, Yüksel'den Tarihi Hediye

Ergene Belediyesi, Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi Projesi’nde son aşamaya geldi. 41 bin 891 m² alan üzerine kurulan spor kompleksinde; futbol sahası, 450 kişi kapasiteli tribün, idari bina, soyunma odaları, revir ve otopark gibi alanlar yer alıyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ve yerel seçimler öncesinde gençlere söz verdiklerini hatırlatan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vakıflar Mahallemizde spor yapan arkadaşlarımıza söz vermiştik. Artık çalışmalarımızın son etabına geldik. Bir projemizi daha Ergene’nin gençlerine hediye ediyoruz. Hakikaten güzel bir proje oldu. Eksikleri de en kısa sürede tamamlayacağız. Tesisimizi, oynanacak maçlar nedeniyle önceden açacağız. Ama hedefimiz; 19 Mayıs’ta, vatandaşlarımızla ve devlet büyüklerimizle birlikte açılışını yapmak olacak. Bu projede emeği geçen başkan yardımcısı arkadaşlarıma, tüm meclis üyelerine ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Halkımıza, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Ergene Belediyesi tarafından sporun her türlüsüne ve tüm sporculara yapılan desteklerin altını çizen Yüksel, “Herkesin bildiği üzere; Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım, ilçemizin medarı iftiharı Ergene Velimeşe Spor’dur. Ergene Velimeşe Spor, Türkiye 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele den tek Tekirdağ temsilcisi olarak, ilimizi ve ilçemizi Türkiye’nin her yerinde başarıyla temsil ediyor. Sportif başarılarımıza yenilerini eklemek ve gençlerimize yeni spor alanları kazandırmak için, çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1277 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu