Siyasetin Genç İsmi Ülkem Uruk, Çorlu’nun Gururu Oldu
reklam
12 Aralık 2021
Siyasetin Genç İsmi Ülkem Uruk, Çorlu’nun Gururu Oldu

Siyasetin Genç İsmi Ülkem Uruk, Çorlu’nun Gururu Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Gençlik Örgütü Başkanlığı ve Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Mustafa Ülkem Uruk, CHP 16’ncı Olağan Gençlik Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

CHP 16’ncı Olağan Gençlik Kolları Kurultayı’nda, Gençosman Killik başkanlığındaki listede yer alarak Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Mustafa Ülkem Uruk, Çorlu’nun gururu oldu. CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanlığı ve Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Uruk, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Görevlendirilmeye ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Uruk; özellikle Balkanlar’da yaşayan soydaşlarımızın ve Bulgaristan vatandaşı olan çifte vatandaşlarımızın, Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri’ne katılımını artırmak amacıyla yapılan çalışmalarda uzun süredir yer almasının bu görevlendirmede etkili olduğunu söyledi. Uruk, “CHP’nin Yurtdışı Birlikleri’nde görev alan gençlik örgütleri ve CHP Gençlik Kolları’nın özellikle Balkanlar’da, Kıbrıs’ta, Avrupa’da, Amerika’da ve Ortadoğu’da varlığını geliştirmesi, uluslararası gençlik ve siyaset kuruluşlarında temsil edilerek dış dünya ile irtibatının artırılması yönünde çalışmaları yürütmek amacındayım.” dedi.

Mustafa Ülkem Uruk’un CHP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirmesinin ardından sosyal medya üzerinden yüzlerce tebrik gönderisi paylaşılırken, CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz de kendi sosyal medya hesabı üzerinden Mustafa Ülkem Uruk’a tebriklerini ve başarı dileklerini iletti.
Editör : Tuğberk Erdem
1095 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu