Ergene’deki Eğitim Neferleri, Bu Yıl Da Unutulmadı!
reklam
12 Aralık 2021
Ergene’deki Eğitim Neferleri, Bu Yıl Da Unutulmadı!

Ergene’deki Eğitim Neferleri, Bu Yıl Da Unutulmadı!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede görev yapmakta olan öğretmenleri bu yıl da unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla harekete geçen ekipler, öğretmenlere çiçek, çikolata ve hijyen setinden oluşan hediye paketlerini takdim ettiler.

Başkan Yüksel’in talimatıyla görevlendirilen ve ilçedeki okulları tek tek ziyaret eden ekipler, Başkan Yüksel’in selam ve tebriklerini ilettiler. Takdim edilen hediye paketlerini memnuniyetle kabul eden ve Başkan Yüksel’in kendilerini sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde değil hiçbir zaman unutmadığını ifade eden öğretmenler, kendisine teşekkür ettiklerini söylediler.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle eğitim camiasının tüm neferlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Öğretmenlik mesleğinin temelinde sevgi, emek ve fedakârlık vardır. Hepimizi, öğretmenler yetiştirdi. Öğretmenlerimizin, eğitim ve öğretim hayatının başlangıcından sonuna kadar tesir etmediği hiçbir alan yoktur. Bununla birlikte, bugünlere gelmemizde öğretmenlerimizin verdiği özveri dolu çabayı da göz ardı etmek mümkün değildir. Öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı gün, sevginin ve saygının zirveye ulaştığı bir gündür. Onlara verdiğimiz değeri tek bir gün değil, bir yılın 365 günü boyunca göstermeliyiz. 24 Kasım Öğretmenler Günün’de kendilerine, küçük de olsa, Ergene Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyelerimizi takdim etmek istedik. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, bir kez daha kutlarım.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1028 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu